Megnyílt a lehetőség az alkotók előtt, hogy filmjeiket nevezzék a szeptember 9-15 között megrendezésre kerülő III. Hét Domb Filmfesztiválra.

A szervezők hat felnőtt és egy diák kategóriában várják a filmkészítők nevezéseit. Az alkotásokat neves zsűri fogja elbírálni: Ternovszky Béla a zsűri elnöke, Thuróczy Szabolcs és Reviczky Gábor tagok (Deák Kristóf egyéb elfoglaltsága miatt - nagy sajnálatára - nem tudja vállalni a zsűritagságot, de a jövő évi fesztiválon részt vesz a zsűriben). A diák kategóriát pedig Dr. Gyenes Zsolt vezetésével Kis-Marics Tamás és Obrobina Tamás fogja értékelni.

Hét Domb Filmfesztivál 2019 zsűri

Az előző évhez hasonlóan animáció, ismeretterjesztő- és természetfilm, dokumentumfilm, kisjátékfilm, nagyjátékfilm, egyéb és gyermekfilm kategóriában lehet indítani alkotásokat a fesztiválra.

A nevezési határidő: 2019. június 15., 24.00 óra.

A fesztiválra 2018. január 1. után készült és teljes egészében befejezett alkotások nevezhetők be, melyek Magyarországon, vagy határon túlon készültek és az alkotás is magyar anyanyelvű.

A részvételnek nem feltétele, hogy a benevezett film bármilyen audiovizuális tömegkommunikációs csatornán előzetesen szerepeljen, illetve nem kizáró ok, ha más filmfesztiválon már szerepelt az alkotás.

A filmfesztiválra csak elektronikus úton lehet jelentkezni. Az online jelentkezési lap a hetdombfilmfesztival.hu weboldalon regisztráció után érhető el. A nevezés a benevezett film űrlapjának teljes kitöltése, és a film feltöltésével válik teljessé. A film feltöltésére csak az űrlap kitöltése után van mód.

Komló, Színház- és Hangversenyterem

További részletek a filmfesztivál honlapján érhetők el.

Minden alkotást nagy érdeklődéssel vár a szervezőbizottság.

Hét Domb Filmfesztivál 2019 kategóriák

III. Hét Domb Filmfesztivál logo

Az V. Hét Domb Filmfesztivál támogatói:

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Komló Város Önkormányzata
Komló Összeköt Egyesület
Tom-Transz Kft.
Műszer Elktronika Kft.
Zanzibar Guru